Kop
Digitaal

Teveel betalen voor een website in Den Bosch? ‘Da kain tog nie jonge!’

Gevestigd in ’s-Hertogenbosch en opzoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in website & weboplossingen?
Wij zijn op steenworp afstand gevestigd van ‘s-Hertogenbosch! (Niet echt natuurlijk, maar het scheelt niet veel).

Ben je met je website niet vindbaar in regio Den Bosch? Of nooit zichtbaar geweest? Wij zijn het juiste adres  voor een website & weboplossingen in Den Bosch. Een vette, moderne en nieuwe website of een geweldig werkende webshop. Kop Digitaal denkt na over deze online verschijning. Alsof een bedrijf op date gaat. Die eerste indruk die is belangrijk. Wij creëren het concept, maken het design en bouwen de website. Het juiste adres is hier, waar wij gevestigd zijn!

Naam(Vereist)
Een paar jaar geleden een klein dingetje aan laten passen aan onze oude site, inmiddels 2 nieuwe sites laten bouwen en worden al onze reclame uitingen gedaan door Kop Digitaal. Als je van eerlijk advies , recht door zee , korte lijntje en goede prijs kwaliteit verhouding houdt ben je hier aan het juist adres!
K&M Websites, K&M Installaties | Ammerzoden
Kop Digitaal heeft voor ons de website vor het dierenasiel in Bruchem gebouwd, super blij mee. Goed overleg, goede communicatie, goede uitleg, zelf veel inspraak. Nu nog steeds nadat hij af is goede service.
Website Dierenasiel Bommelerwaard, Dierenasiel Bommelerwaard | Bruchem
Het is altijd erg prettig samenwerken met Joël en hij denk ook echt mee en geeft ook goede ideeën en adviezen.
John, Pannenkoeken restaurant 't Wellse Veerhuis | Well
Het is altijd erg prettig samenwerken met Joël en hij denk ook echt mee en geeft ook goede ideeën en adviezen.
Lennart, Wonen & Welzijn | Ammerzoden & Kerkdriel
Kop Digitaal heeft onze website gebouwd. Onze website ziet er keurig en strak uit. Ik vind het zeer prettig samen werken met dit bedrijf. Als ik eventueel vragen heb dan worden deze vragen ook serieus genomen. Wat ik heel fijn vind is de samenwerking en het contact. Als ik Kop Digitaal email of bel krijg ik direct antwoord terug. Dit gebeurd vrij weinig tot niet bij andere bedrijven. Wat ik ook prettig vind is dat als ik graag iets wil aanpassen dat dat dan geen probleem is. Ieder idee is welkom!
Liza, Unique Living | Zaltbommel
Er is een hele mooie site gerealiseerd naar onze wens waarbij mensen onze camper kunnen huren via een online kalender.
Ellen, Camper Vacations | Hedel
Kop Digitaal heeft voor onze school CBS De Hoeksteen (Well) een prachtig nieuw logo en nieuwe site gemaakt. De samenwerking is heel prettig geweest. Snelle reacties op vragen. Duidelijke tips of aanraders vanaf hun kant, omdat zij toch vanaf een andere kant ernaar kijken dan wij. We zijn professioneel geholpen met onze wensen. Zeker een aanrader. De site en logo zijn weer heel fris vergeleken met wat we hadden. Wij zijn er heel blij mee.
Sandra, CBS De Hoeksteen | Well
Website voor onze fysiotherapie praktijken. Oude situatie twee verschillende sites. Nieuwe situatie een gezamenlijke site voor 3 vestigingen
Marco, Fysio Ammerzoden | Ammerzoden
Goede service en onze website helemaal naar onze wensen opgemaakt. Ook duidelijke uitleg. Top.
Frits, Il Caffé | Hedel
Wij van Solidgym Den Bosch zijn blij dat Kop Digitaal onze website heeft overgenomen. De problemen die zich op onze nieuwe site naar voren kwamen werden in no-time opgelost terwijl de oorspronkelijke bouwer nooit gehoor gaf aan onze vragen/opmerkingen. Joel is behalve snel ook duidelijk, eerlijk en denkt met je mee :-)
Nicole, Solidgym | Den Bosch

Jouw website goed zichtbaar op desktop, tablet en smartphone

Wij bouwen websites, webshops, kunnen u helpen met marketing gerelateerde en grafische uitingen. Bij het bouwen van de website houden wij rekening met responsive webdesign. Dit is een vorm van ontwerpen waarbij de website goed zichtbaar getoond wordt voor verschillende apparaten als de desktop, de tablet en de smartphone.

Bij Kop Digitaal bouwen wij prachtige websites & weboplossingen voor bedrijven in de regio Den Bosch en omstreken. Wij hebben hier jaren ervaring mee en al voor veel bedrijven websites gemaakt. Kop Digitaal bezit specialisten die expert zijn in het maken van mooie en makkelijk te onderhouden websites. Een professionele website laten maken voor je bedrijf in de regio Den Bosch is voor ons een eitje.

Wil jij graag een website laten maken voor je bedrijf in ‘s-Hertogenbosch?

Wij van Kop Digitaal kunnen je helpen bij het maken van een website of webshop voor je bedrijf in Den Bosch of omstreken. Wij bouwen professionele websites met recent ontwikkelde technieken die door Google hoog worden geïndexeerd.

Website & Weboplossingen Den Bosch, hoe werkt dat?

We kletsen gewoon even tijdens een bak koffie of iets anders. Het lijkt alsof we alleen luisteren maar in onze hoofden explodeert het van de ideeën! Onze handen jeuken en we willen onze ideeën realiseren. Die website, hoe moet die eruit komen te zien? Welke kleuren gaan we gebruiken? Wie zijn de potentiële bezoekers? Hoe oud zijn die? Wat komen ze op de website doen? Is er beeldmateriaal? Sjee Kop, wat een vragen allemaal! Ja, maar de antwoorden gebruiken we voor ons concept. Laat dat maar aan ons over. Naar wens? Yes! dan gaan we verder.

op Kop kun je bouwen

We gaan beginnen met het bouwen van de website. We werken naar tevredenheid en daarna is het tijd voor een feestje; de oplevering! We controleren nog wat laatste dingen. We brengen domeinnaam, hosting, DNS records en e-mail (sjee wat een moeilijke woorden) bij elkaar en zorgen dat toeval hier niet tussen komt. Kop Digitaal heeft een eigen server en knappe koppen die aan de knoppen draaien dus hang maar lekker achterover want dit fixen wij!

in één lijn online!

De website is nu al even online. Maar blijft dat ook zo goed gaan? Nope. Websites & webshops houden van aandacht. Gelukkig houden wij van aandacht geven. Update regelmatig want de concurrent doet dat ook. Hulp nodig? Kop Digitaal kan helpen als geen ander. Maak daar maar gebruik van en doe ondertussen lekker iets anders. Ieder zijn ding.

Kop Digitaal

Kop Digitaal is onderdeel van De Kop Groep en gezamenlijk gaan we richting de 60 medewerkers. Wij zijn de jongste  telg van ‘De Groep’ en zoals dat vaker is met de ‘jongste’ zijn we wellicht ook wel de meest rebelse. We zijn gespecialiseerd in Webdesign, Weboplossingen en Online Marketing.

vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak inventariseren wij de wensen voor het nieuwe webdesign. Aan de hand van de wensen maken wij een op maat offerte.

Naam(Vereist)