Marketing

het onzichtbare, zichtbaar.

Wat bedoelt Kop Digitaal nou eigenlijk met marketing?

Om alles even te verduidelijken, hebben we een kort lijstje gemaakt van de diensten die wij aanbieden aan onze klanten.

online marketing

  • SEO & SEA
  • e-mail marketing
  • social media campagnes
  • social media management

offline marketing 

  • divers drukwerk offline campagnes
  • local advertising
  • adverteren in dagbladen en regiokranten

Meer rendement uit marketing halen?

Geen kennis, tijd of affiniteit mee? Laat online marketing tot in de puntjes verzorgen door Kop Digitaal.
Bekijk onze online marketing pakketten en wij gaan er mee aan de slag.
Benieuwd naar hoe Kop Digitaal te werk gaat? Lees dan de rest van de pagina…
We beginnen hieronder met het proces van A tot Z.

bel.

of e-mail, whatsapp, stuur messenger bericht of por ons.

Trappelend van ongeduld. Onrustig door creativiteit. Haast op uitbarsten als het gaat om het bedenken van nieuwe marketing ideeën! Het team van Kop Digitaal is ready! Bel ons en we komen in actie. Benader ons voor advies om meer leads te genereren, om mooie marketing campagnes te bedenken maar vooral om meer bekendheid te creëren rondom bedrijven, diensten en/of producten.

wij ook de uitvoering.

Een stevig merk of een herkenbaar product. Dat willen we allemaal. Kop Digitaal creëert de wereld om het bedrijf. Een vlot verhaal. Helemaal van nu. Gegoten in de modernste technieken en een sprankelend design. Een webpagina gevonden in Google, een fancy advertentie op Social Media of geautomatiseerde nieuwsbrief die zelf verkoop genereert. Wij het idee. Wij ook de uitvoering.

design.

De Kop Digitaal designers zetten ideeën om naar sprankelende ontwerpen. Flitsend, sprankelend, buiten de lijntjes, origineel, kleurrijk en onwijs functioneel. Huisstijlen zijn heilig, wensen worden gerespecteerd. Daar buiten gaan we los! Kleuren, vormen, lettertypes, foto’s/video’s. We houden ervan!

concept.

Wat gaan we maken? Wie is de de doelgroep? Voor welke dienst, product of voor welk merk? Alle vragen en wensen in de blender en blenden maar! Resultaat: een duidelijk concept. Concept naar wens? Dan komt er reuring in het bedrijf. We gaan aan de slag, da’s lekker!

shinen.

Waar gaat de marketing campagne of actie shinen? Alleen online of ook offline? Stand alone, samenwerkend of wervend op een website? Wat gaan we meten? Wat willen we te weten komen? Niet alleen er over denken. Ook regelen! In huis. We realiseren de marketing actie of campagne. Stellen hem juist in, regelen drukwerk, bellen de fotograaf en zorgen voor samenwerking met de website. Het wordt altijd geregeld.

Met onze online marketing pakketten is het nu nog makkelijker geregeld! Bekijk ze hier