Website laten maken

Een website laten maken door Kop Digitaal? Dat is de beste keus voor ieder bedrijf. Een mooi en doordacht design. Snel en goed presterend in zoekmachines. Makkelijk in gebruik. Dit wil ieder bedrijf die op een moderne manier online aanwezig wil zijn. Wacht daarom niet langer en start met het online werven van nieuwe klanten, opdrachtgevers en/of personeel met een website van Kop Digitaal.

website laten ontwikkelen

Wij ontwikkelen websites in Laravel en WordPress. Afhankelijk van van de wensen en doelen van de website. Wij kijken welk CMS of Framework er het beste bij het bedrijf en de wensen past. CMS staat voor Content Management System, of content management systeem in het Nederlands. Een CMS of Framework is het platform waar wij dus de website in ontwikkelen. Deze websites zijn geen standaard geïnstalleerd thema. Wil je uniek zijn, een eigen verhaal vertellen en opvallen? Dan is dat essentieel. Meer weten? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op.

Iedereen heeft wensen.

Online zichtbaar zijn, herkenning creëren, opdrachtgevers of potentiële medewerkers overtuigen. Een website is veel meer dan enkel een online visitekaartje. Alleen de beste websites zorgen hiervoor. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om eens te sparren over de nieuwe website. Wij brengen graag alle wensen als het gaat om de online presence in kaart. We hangen er dan ook voor het gemak direct een prijskaartje aan. Dan weet iedereen waar die aan toe is. Overtuigd? Aan de slag dan maar.

Developer aan zet.

Het is tijd om het design om te zetten naar een werkende website. Dit doen we in een concept omgeving. Elke stukje ontwerp wordt omgezet naar code. Elke regel code wordt goed gecontroleerd en getest. Is het zover, dat volgens onze maatstaven de website getoond kan worden? Dan nodigen wij onze opdrachtgevers graag uit om het concept te komen bezichtigen. Dit doen we waar gewenst ook op locatie. Spannend!

Online en up-to-date.

Updates en onderhoud. Eenmaal online zorgen wij ervoor dat de website goed online blijft. Zoals het hoort. De website dient snel te blijven maar ook foutloos getoond te worden op iedere bezoeker zijn device. Wij noemen dat de kwaliteit van Kop. Is er toch iets aan de hand? Dan lossen we het gewoon op.

Een design die staat.

Als we het startsignaal gekregen hebben gaan we starten met het design. Als de huisstijl bekend is onze Koplopers alles binnen hebben werken ze de wensen uit in een doordacht ontwerp. Dit is geen kladje of een screenshot van een whiteboard maar een functioneel ontwerp waar al echt doorheen gescrold en geklikt kan worden. Het voelen van hoe de website gaat worden en werken zorgt voor de juiste beleving en voorkomt later veel wijzigingen. Staat het design? Dan is het de beurt aan de developer.

Een punt achter de i.

We zetten graag een punt achter de i. Als er eventueel aanpassingen zijn dan worden deze uiteraard verwerkt. We werken het concept naar tevredenheid af. Is hij klaar? Dan plannen we de live gang. Aan de hand van onze ‘naar-online-checklist’ brengen we de nodige zaken in zicht en zorgen dat deze afgevinkt worden voordat de website het wereldwijde web op gaat.

direct contact met ons opnemen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.