Development

online voor de goede zaak.

start.

Niet vindbaar. Nooit zichtbaar geweest of andere inzichten. Contact ons om een schaalbare, professionele, nieuwe website te laten maken, een conversie gerichte webshop te laten maken of een op maat gemaakte webapplicatie te laten maken. Kop Digitaal denkt na over deze online verschijning. Alsof een bedrijf op date gaat. Die eerste indruk die is belangrijk. Wij creëren het concept, maken het design en ontwikkelen de website & webshop. Het juiste adres is hier, waar wij gevestigd zijn!

orde chaos.

We kletsen gewoon even tijdens een bak koffie of iets anders. Het lijkt alsof we alleen luisteren maar in onze hoofden explodeert het van de ideeën! Wat een leuk bedrijf! Wat een mooie diensten en producten. Onze handen jeuken. Die website, hoe moet die eruit komen te zien? Welke kleuren gaan we gebruiken? Wat worden de call to action kleuren binnen de webshop? Welke functionaliteiten zijn gewenst in de webapplicatie? Wie zijn de potentiële bezoekers? Hoe oud zijn die? Wat komen ze op de website doen? Is er beeldmateriaal? Sjee Kop, wat een vragen allemaal! Ja, maar de antwoorden gebruiken we voor ons concept. Laat dat maar aan ons over. Naar wens? Yes! dan gaan we verder.

met ons kun je bouwen.

We gaan beginnen met het ontwikkelen van de website. Dit doen we in alle stilte. Voor de storm zeg maar. De wensen en ideeën van het concept in een functioneel ontwerp. Zijn we klaar dan bespreken we deze graag. De nieuwe website of webshop op groot scherm en vuren maar! We noteren alles en adviseren gelijk. En dan weer aan de slag want de puntjes moeten op de i!

in één rechte lijn online.

We werken naar tevredenheid en daarna is het tijd voor een feestje; de oplevering! We controleren nog wat laatste dingen. We brengen domeinnaam, hosting, DNS records en e-mail bij elkaar en zorgen dat toeval hier niet tussen komt. Kop Digitaal heeft een eigen server en knappe koppen die aan de knoppen draaien dus hang maar lekker achterover want dit fixen wij!

up to date.

De website is nu al even online. Maar blijft dat ook zo goed gaan? Nope. Websites & webshops houden van aandacht. Update regelmatig want de concurrent doet dat ook. Hulp nodig? Kop Digitaal kan helpen als geen ander. Maak daar maar gebruik van en doe ondertussen lekker iets anders. Ieder zijn ding.

Mag een zoeker de website makkelijker vinden? Dan staan onze tijgers klaar om dit probleem te bespringen. Wat zij allemaal kunnen? Dat is te veel om hier even vluchtig te verklappen. Lees daarover op nog zo’n toffe pagina vol met leuks over marketing van Kop Digitaal.