Over ons

Onze Kopstukken

Kop Digitaal

Kop Digitaal bestaat sinds 1 januari 2021 en is een fusie tussen het toen 10 jaar bestaande By Joël en de Kop Groep. Kop Digitaal is gespecialiseerd in (web)design, webdevelopment, weboplossingen en online marketing. Deze specialisme voeren wij in huis uit en dit zorgt voor duidelijke en korte lijnen voor onze opdrachtgevers maar de specialismen komen ook beter tot uiting als er ook kennis is van hetgeen wat ermee samenhangt. Het optimaliseren van de vindbaarheid van websites in zoekmachines gaat beter als er kennis is van het bouwen van websites. Een campagne in op social media werkt beter als er goed nagedacht wordt over het design van de uitingen enz. Kortom; Kop Digitaal heeft in huis wat bedrijven nodig hebben om producten en diensten beter in de markt te zetten, meer conversie en verkoop te krijgen via hun website en/of een oplossing willen voor iets wat tijdrovend of foutgevoelig is.

Over de Kopgroep

De Kop Groep bestaat sinds 1983 (dus al bijna 40 jaar). Destijds opgericht met Beveiliging. Later kwam hier ICT & Telecom bij en met Kop Digitaal als toevoeging in 2021 was het dienstenpakket zoals deze nu is. Wij zijn de jongste (en kleinste) telg van ‘De Groep’ en zoals dat vaker is met de ‘jongste’ zijn we wellicht ook wel de meest rebelse. Gezamenlijk gaan we inmiddels naar meer dan 60 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen; Leerdam, Culemborg en Hedel.

Onze vacatures

Niks is mooier om bij zo’n bevlogen familie van specialisten te horen. Of het nu bij Kop Beveiliging, Kop ICT, Kop Telecom of bij ons is. Benieuwd of er plek is bij ons? Bekijk dan onze vacatures.

Onze Kopstukken

Dit zijn onze kopstukken die iedere dag werken aan de mooiste projecten.

Joël Bouwmeester

Directeur / Marketing

Jari Rengeling

Fullstack Webdeveloper

Sibren van Setten

Fullstack webdeveloper