Weboplossingen

opgelost staat netjes.

digitaliseren.

Ondernemers en hun teams zijn vaak bezig met dingen waar ze niet mee bezig willen zijn. Of ze zijn er te lang mee bezig. Digitaliseren is de oplossing. Denk bij weboplossingen aan het koppelen van een website aan een CRM/ERP systeem. Het online verkopen van producten of diensten via een eigen website of via een website zoals Bol.com, Zalando etc. Uw klantbeheer, communicatie en ordermanagement en andere bedrijfsprocessen bundelen in een CRM Systeem. Of het koppelen van uw webshop aan voorraadbeheer. Kop Digitaal kan hier meer dan uitstekend in adviseren.

op maat opgelost.

Een weboplossing van Kop Digitaal is niet zomaar een oplossing. Dit is vakkundig maatwerk en passend voor unieke en innovatieve ideeën. Tijdens het uitvoeren van bedrijfsprocessen ontstaan er vaak ideeën die een probleem kunnen oplossen. Het werk kan makkelijker, minder foutgevoelig of gewoon sneller. Tijd overhouden of meer bezig zijn met belangrijke dingen is toch een van de meest gehoorde klachten bij ondernemers. Bij zo’n idee hoort vaak een oplossing. Die oplossing is Kop Digitaal! Althans; de briljante mensen die er werken komen zeker met een oplossing.

van idee naar live.

De volledige kennis & kunde voor een maatwerk weboplossing is bij ons in huis. Van design (concept & ontwerp), realisatie (ontwikkeling & programmeren) en de implementatie. Wij realiseren het design en wanneer deze naar wens is gaan de slimme koppen aan de slag met de realisatie van de ‘oplossing’. Na diverse testmomenten is het systeem gereed voor live-gang. Dit plannen we zodat iedereen gereed staat en eventuele onvoorziene dingen direct getackeld kunnen worden. Probleem middels de weboplossing opgelost? Dan hebben wij het weer geflikt!

al opgelost.

Al eerder mochten wij diverse weboplossingen maken waar onze opdrachtgevers uiterst blij mee zijn. Kop Digitaal bouwde al eerder een koppeling tussen een webshop en Exact online. Hierdoor is voorraad en product catalogus volledig in sync. Maar ook tussen ons eigen CRM systeem maakte wij een koppeling met Exact Online & AFAS. Hierdoor kunnen de gemaakte orders in het CRM direct omgezet worden naar facturen en staan ze direct in de boekhouding. Ook het CRM op zich is in-huis gebouwd en wordt door meer dan 60 personen dagelijks gebruikt voor tickets, klantenbeheer, orders en terugkerend onderhoud. Een probleem of een idee? Bel Kop Digitaal voor de (web)oplossing!