Marktpoelier Glossy design

Design en drukken

In samenwerking met de Marktpoelier hebben we jaren op rij de mooiste winter én zomerglossy mogen realiseren. Deze glossy’s zijn visueel gerealiseerd door Kop Digitaal en de teksten, recepten en producten aangeleverd door de opdrachtgever. Iedere glossy bestaat uit originele recepten en de lekkerste producten van het seizoen. Alles heeft te maken met kip!

Hoogwaardig drukwerk van goede kwaliteit

Kop Digitaal voert de volledige communicatie met de drukker om ervoor te zorgen dat de glossy op het beste papier en met de beste kwaliteit gedrukt wordt. Het is voor ons een must dat het drukwerk eruit springt, door onder andere enkel en alleen beeldmateriaal te gebruiken van goede kwaliteit.

Magazines in een rechtlijnige huisstijl

.

Wat was het resultaat van deze opdracht?

We maken in samenwerking met De marktpoelier iedere zomer en winter een glossy. De marktpoelier levert de teksten en beeld aan en Kop Digitaal doet hierna de volledige visuele invulling. Van het bepalen waar de teksten en afbeeldingen moeten komen zodat het beste naar voren komen maar toch een hoge leesbaarheid behouden.

Door het toevoegen van recepten is de glossy niet alleen een commercieel product maar ook informatief. Lezers van De Marktpoelier Glossy worden geïnspireerd door de lekkerste recepten die ze vervolgens via een QR-Code kunnen shoppen. De originele recepten sluiten helemaal bij het seizoen aan en worden uiteraard iedere versie vernieuwd. Tijdens deze periode krijgen de klanten die vanaf de webshop bestellen gratis een glossy bij hun bestelling.

Integreren van QR-codes

Door het gebruiken van de QR-Codes hebben we de glossy’s voortaan meetbaar gemaakt. Zo is per QR-code individueel te zien hoe vaak de QR-code is gescand en uit welke regio de glossy lezer komt. Uit deze resultaten kan een plan gemaakt worden voor bijvoorbeeld SEA, waarmee je beter kan focussen op de juiste doelgroep.