Pop-up planner plugin

plan het en laat het los

Pop-up planner plugin voor WordPress

Naast het bouwen van websites, het designen van prachtige online of offline uitingen maken wij ook weboplossingen zoals plugins. Recent maakten wij de Pop-up Planner Plugin voor WordPress.  Deze Pop-up is eenvoudig te installeren in de website om makkelijk pop-ups te maken, in te plannen en te beheren. Ideaal om bijvoorbeeld in te zetten tijdens als online advent kalender, knotsgekke actie 10 daagse of andere leuke acties. Er is mogelijkheid voor de gebruiker om zijn naam en email achter te laten of middels een button naar een speciale pagina te verwijzen. De ingevulde data kan worden geëxporteerd in CSV format.

Acties direct in zicht

In de Pop-up Planner Plugin is er mogelijkheid om alle inzendingen te converteren naar een CSV bestand wat makkelijk en overzichtelijk geïmporteerd kan worden in bijvoorbeeld e-mailmarketing of CRM/ERP systemen. Per pop-up kan dit geëxporteerd worden zodat inzendingen eventueel gesegmenteerd kunnen worden.

Werkend in iedere Wordpress website

Pop-ups kunnen visueel aangepast worden zodat ze in de huisstijl van elke website passen. Naast deze visuele aanpassingen kun je per pop-up een afbeelding uploaden. Deze afbeelding zal ook worden gebruikt bij de notificatie e-mail naar de inschrijver. Het bijbehorende dashboard dat wij gemaakt hebben laat onder andere de naam en de hoeveelheid inzendingen zien die al zijn verzonden.

Bij het invullen van de pop-up wordt een email verstuurd naar de inzender, De inhoud van de email is aanpasbaar, dus deze kan onder andere makkelijk gebruikt worden in combinatie met Woocommerce om kortingscodes te versturen! Ook krijgt de beheerder van de website een notificatie als de pop-up wordt ingevuld (e-mailadres is ook aanpasbaar), zodat de beheerder altijd up-to-date is van potentiële klanten/gebruikers.

Vraag meer informatie aan over onze Pop-up Planner Plugin voor WordPress door hiernaast de velden in te vullen. Een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.