Webshop laten maken in Leerdam

Een klantgerichte, conversie-boostende, en meetbaar effectieve webshop moet de cornerstone zijn van je online business in Leerdam. Presentatie, techniek, veiligheid alles wat erbij hoort om een geweldig werkende online winkel te hebben, kan Kop Digitaal maken.

Webshop laten ontwikkelen in Leerdam

Een webshop laten maken verloopt anders dan het laten maken van een website. Bij een webshop willen we nog meer dat de doelgroep overgaat tot actie. Het draait om transactie: de online conversie en een rinkelende kassa. Kop Digitaal zorgt ervoor dat dat de webshop technisch volledig voldoet aan de eisen die Google en andere zoekmachines stellen aan een webshop. Alles wordt vormgegeven door onze designers. Is er beeldmateriaal? Welke kleuren moeten we gebruiken? Hoe komt de shop eruit te zien? Al deze vragen worden beantwoord tijdens het kennismakingsgesprek.

Een vindbare webwinkel

Door middel van SEO teksten, content marketing en linkbuilding zorgt Kop Digitaal voor organische resultaten in de zoekmachine en weten wij de potentiële doelgroep te bereiken. Kop Digitaal verzorgt ook succesvolle marketingcampagnes met Google Adwords en Social Media Advertising. Zodra Kop Digitaal de hosting doet van de shop betekent het dat er elke nacht een back-up wordt gedaan die 30 dagen bewaard wordt en dat er 24/7 monitoring is van de servers.

Benieuwd naar hoe het proces verloopt om een webshop te laten maken? Lees hieronder verder….

Webshop verwachtingen.

We leren elkaar eerst even kennen. Wat zijn de verwachtingen van de webshop? Hoe moet de webshop eruit komen te zien? Welke functies moeten er gebouwd worden? Welke producten worden erin verkocht? Als er al een webshop is, dan bekijken we die uiteraard en bespreken we wat er aan verbouwd moet en kan worden. Ook kijken we wat de concurrent doet. Wat zijn de do’s en dont’s. Na de kennismaking brengen we de wensen en eisen in kaart en maken we een passende offerte.

Van design naar code.

Het design staat als een huis. We beginnen met het bouwen. Ieder stukje design zal omgezet worden naar functioneel werkende code. Het geraamte wordt zichtbaar en werkend gemaakt met het gekozen CMS. Als de webwinkel staat bespreken we deze met onze opdrachtgever.

Up-to-date houden.

Is de webshop eenmaal live dan zorgen we voor gedegen onderhoud. We zorgen voor de juiste updates en verhelpen problemen zodat het maximale uit de webshop gehaald kan worden. Hulp nodig bij het optimaliseren van de vindbaarheid of adverteren in Google? Lees dan hier meer over marketing.

Tot leven.

Wensen en eisen worden kleur, stijl, indeling en gevoel. Onze designers maken een doordacht en slim ontwerp en zorgen er voor dat alles wat besproken is meegenomen wordt in het design. Het ontwerp wordt met onze opdrachtgevers en onze developers besproken totdat deze geheel naar wens is. De webshop komt nu toch echt al tot leven.

Klaar? Verkopen maar.

Als de developers klaar zijn zullen we onze checklist controleren zodat er niks vergeten wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorlinken van oude pagina’s, het instellen van e-mail. betaalsysteem live zetten, koppelingen controleren en het verhuizen naar live omgeving. Ga maar lekker zitten want Kop Digitaal regelt dit.

direct contact met ons opnemen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.