stagelopen bij Kop Digitaal

vandaag begint de toekomst.

Stage lopen bij Kop Digitaal

Kop Digitaal kan altijd extra kennis gebruiken. Stagelopen bij Kop Digitaal bestaat uit een goede balans hebben tussen specialisten met ervaring, leergierige starters en stagiairs die een vliegende start willen maken. Vind jij het leuk om alle vrijheid te krijgen om te groeien waar jij goed in bent? Check dan onze openstaande vacatures en solliciteer direct! Staan er geen open vacatures? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet..

Niet geschoten is altijd mis!

stagelopers zoals deze design er maar weinig;

Niels Cornelissen over zijn afstudeerstage bij KOP Digitaal;

Ik heb mij op mijn stage kunnen ontplooien op creatief gebied. Ook heb ik progressie kunnen maken in het zakelijke aspect van het vak. De omgang met klanten is er ook op vooruit gegaan aangezien ik meer betrokken ben geweest bij gerichte projecten. Stagelopen bij Kop Digitaal is heel gevarieerd. Voornamelijk webdesign. Dan moet je denken aan websites van 0 opbouwen tot een mooi eindresultaat, maar ook kleine aanpassingen doorvoeren waar nodig. Ook heb ik een kleine samenvattende bedrijfsvideo gemaakt voor KOP Digitaal. Deze gebruiken we op de website. Naast dat heb ik tussendoor ook grafisch werk mogen doen. Van posters tot visitekaartjes en alles wat bij het design van de websites komt kijken.

Jeffrey van Zon over zijn afstudeerstage bij KOP Digitaal;

Ik heb heel veel mogen doen tijdens mijn stageperiode. Een kleine greep hieruit is; mockups ontwerpen, websites bouwen, logo’s ontwerpen, banners ontwerpen, social media content maken, interactieve pdf’s maken, crossmediale ontwerpen maken, belettering maken voor een bedrijfspand en twee auto’s en het huisstijlhandboek van KOP Digitaal mogen ontwerpen. Ik heb enorm veel geleerd tijdens mijn stageperiode. Joël heeft veel kennis en betrok mij regelmatig bij projecten waar hij mee bezig was. Als team hebben we ook vaak brainstormsessies gehouden over bepaalde projecten/onderwerpen. Daarnaast heb ik geleerd om te werken met de verschillende software programma’s, veel geleerd over wordpress en de systemen waarmee gewerkt wordt. Daarnaast heb ik ook geleerd om te werken onder druk, geleerd om samen te werken en om met klanten in gesprek te gaan.

stage vacatures