Shopify

De veilige en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing 

Shopify is een Canadese webwinkel software aanbieder die in 2006 het licht zag en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste e-commerce software aanbieder ter wereld. Via Shopify wordt er een nauwkeurig overzicht van bestellingen, verkopen en bezoekers gemaakt. Daardoor is het makkelijker om een strategie te bepalen. Met dit inzicht kunnen producten en marketing beter op elkaar afgestemd worden. De software heeft goede ingebouwde SEO-functies en marketing is geautomatiseerd. Dankzij het POS-kassasysteem van Shopify zijn online en offline aankopen eenvoudig geregeld. Zo kunnen klanten artikelen online kopen of ophalen in de winkel.

In Nederland wordt Shopify met name op twee manieren ingezet. Enerzijds zijn er websites die hoofdzakelijk gericht zijn op e-commerce: de webshops. Anderzijds zijn er de blogs en hobby-websites die als bijzaak Shopify gebruiken voor het af laten rekenen van enkele gerelateerde goederen of het laten vergoeden van enige onkosten.

De voordelen van Shopify 

  • Shopify kan niet alleen webshops maken maar ook een eigen kassa- en voorraadsysteem.
  • Shopify wordt veel gebruikt dus is de software zeer snel doorontwikkeld en kan Shopify altijd op de laatste trends inspelen.
  • Shopify kan ook internationaal gebruikt worden.

direct contact met ons opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.