Drukwerk

trek de aandacht.

wij maken ons er goed druk om.

Hoe drukwerk in deze tijd ook ingezet gaat worden. Maak het meetbaar. Ons drukwerk trekt de juiste aandacht. Zorgt voor conversie en/of meer verkoop. Goed drukwerk moet zichzelf terug kunnen verdienen. Daarom denken wij hier goed over na. Onze kennis van marketing en webdevelopment draagt hier aan bij en daar profiteren onze opdrachtgevers van.

Kop Digitaal levert naast moderne opmaak ook kwaliteitsdrukwerk. Samen met onze partner streven we naar drukwerk dat aanspreekt maar denken we ook na over onze voetafdruk in de maatschappij. De keuze uit verschillende soorten gerecycled papier is inmiddels reuze en van perfecte kwaliteit. Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee.

Drukkers bieden voordelige standaard pakketten voor dit drukwerk. Wees niet te bescheiden in het bepalen van de oplage. Materiaal laten bijdrukken is veel duurder dan in één keer een grote oplage. Hoe meer kleuren er gebruikt worden, hoe duurder het drukwerk wordt. Daarbij is er een verschil tussen PMS-kleuren (Pantone) en full colour kleuren (CMYK). De drukpers is standaard ingesteld op full colour kleuren. PMS-kleuren worden apart gemengd en zijn dus duurder. Met de full colour kleuren kunnen alle kleuren worden gemaakt, maar de kleurintensiteit is niet altijd gelijk aan een apart gemengde PMS-kleur. 

de keuze is reuze.

Papier, kleur en afwerking kiezen, papier is er in verschillende diktes en kwaliteiten. Luxe of gekleurd papier is duurder dan meer standaard papier. Wat standaard papier is, kan per drukker verschillen. Vraag bij diverse drukkers eerst papiermonsters op. Maak daarna een keuze uit het papier voor de opdracht.

Bepaal ten slotte de gewenste afwerking van het drukwerk. Moet er bijvoorbeeld een matterende of juist glanzende coating over (een deel van) je kaarten? Moeten er nietjes in de brochure, wil je een gat uitgestanst hebben in de sticker of moet het programmaboekje gerild worden, d.w.z. moet er een vouwlijn gemaakt worden? Ontwerpers en drukkers kunnen informeren over prijzen en mogelijkheden. 

Wat is het voordeel om het bestellen van drukwerk uit te besteden?

  1. De belangrijkste reden om het regelen van je drukwerk uit te besteden is kennis. Wij zijn dagelijks bezig met het bestellen van drukwerk en weten dus wat we bestellen en waar we het bestellen. Wij werken met verschillende drukkerijen samen en weten precies waar iemand zijn of haar specialiteit ligt. 
  2. Hoge kwaliteit is natuurlijk ook een belangrijke reden. Doordat wij samen met specialisten werken, weten we dat we de ene drukgang bij bedrijf A moeten bestellen en de andere drukgang bij bedrijf B.
  3. We zijn allemaal mensen en waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dat dan dus ook gebeuren als je drukwerk laat maken. Als wij de bestelling hebben gedaan zijn wij ook degene die het op gaan lossen. Terugkomend op het stukje kennis: Wij weten dan dus ook waar in het proces de fout is gemaakt en kunnen makkelijker iets recht trekken. 
  4. Tot slot het sociale aspect. Als jij je drukwerk besteld bij een online drukker die budgetprijzen rekent, betalen ze vaak geen eerlijke prijzen aan drukkerijen die het momenteel toch al erg zwaar hebben. Ze halen het uit het buitenland of hebben zodanige afspraken met Nederlandse drukkers dat er een monopoly spel opgezet kan worden.

In samenwerking met onze drukpartner garanderen wij de beste kwaliteit.