Tres Campos

een buitenlands tintje

De ondergaande zon, het prachtige land en de olijfbomen in de verte. Niks zo lekker als het verlengen van die ene vakantie in Spanje, maar dan thuis met herinneringen. In het geval van Tres Campos komt die vakantie terug tot leven bij het proeven van de zachte olijfolie of die overheerlijke Spaanse chocolade. Tres Campos maakt het met hun webshop mogelijk om deze herinnering in leven te houden. Gewoon even kijken en hup; meteen bestellen!
Wij mochten het logo en visitekaartjes ontwerpen en leveren en de webshop bouwen. Het is toch TE heerlijk om al die lekkere producten te zien?

Spaanse producten gemakkelijk besteld

 

Wij werden door Daphne benaderd toen zij een lang gekoesterde droom in werkelijkheid wilde laten gaan. Een eigen bedrijf dat producten uit Spanje haalt om Nederland kennis te laten maken met al die fijne producten waar je misschien nieuwsgierig naar bent of gewoon weer wilt ervaren na die prachtige vakantie in de Spaanse zon.

Een brainstorm over de naam en de bijpassende domeinnaam was wat volgde. Tres Campos is een verwijzing naar de mooie Spaanse velden met de zon in de verte en haar 3 kinderen. Een prachtig logo met Spaanse feeling is het resultaat. Niet veel later volgde de visitekaartjes en natuurlijk de webshop.

De webshop zorgt ervoor dat de producten gemakkelijk gekocht kunnen worden en het bereik is direct een stuk verder dan de regio.

duidelijk, overzichtelijk, makkelijk in beheer en volledig in sfeer!

 

De webshop is gemaakt met een krachtig CMS systeem zodat deze eenvoudig beheert kan worden. Even een tekst aanpassen, een nieuw product toevoegen of een product een actie prijs geven. Het is echt eenvoudig!

De webshop heeft achter de schermen nog wat handigheden. Denk aan een koppeling met het boekhoudpakket E-boekhouden zodat orders direct verwerkt worden in de boekhouding. Maar ook een koppeling met My Parcel zodat ook orders direct voorzien kunnen worden van een verzendcode en de ontvangers direct bij verzenden een Track and Trace code krijgen. Een aantal systemen om de hoeveelheid administratie terug te dringen.