Personal Active

een sportieve samenwerking

Personal Active is Fitness, Groeples, Bootcamp en Personal Training in Zaltbommel onder leiding van Richard Schimmer. Al voor de oprichting van Personal Active waren wij al zeer betrokken bij dit pracht idee van Richard Schimmer. Hij kreeg de kans om in een compacte setting te starten aan zijn eigen fitness en bootcamp locatie en dat deed hij! Wij werden door Richard benaderd om mee te denken over een passende naam waarbij betrokkenheid, goede begeleiding en bewegen de basis moesten vormen voor de naam. Meerdere namen kwamen bij ons naar voren maar Personal Active is het geworden, en eigenlijk ook wel logisch ook!

logo & website

Nadat de naam al bij ons en bij Richard, eigenaar van het bedrijf begon te leven werd het tijd voor een passende logo & huisstijl. Ook hier hebben wij in meegedacht en hebben wij het logo, de strippenkaarten en Social Media (Facebook & Instagram) ontworpen, ingericht en/of opgezet.

social media marketing

Met regelmaat ontwerpen wij posts en zetten wij speciale campagnes op voor Personal Active. Dit doen wij voor hun Facebook & Instagram pagina’s en deze campagnes worden specifiek op de juiste doelgroep ingezet. Ook meten we dit en stellen we waar nodig de campagnes bij of gebruiken we deze data voor de campagnes die volgen. In overleg met Personal Active bepalen we wat er gecommuniceerd wordt en hoe dit er visueel uit komt te zien.

wij verzorgen de volledige huisstijl

Om de huisstijl compleet te maken hebben wij ook de auto van Personal Active voorzien van duurzame belettering. Van ontwerp tot realisatie is door ons geregeld. Op voorhand maken wij het ontwerp. Deze was na wat aanpassing naar wens. Na akkoord op de offerte hebben wij de auto voorzien van de stickers. Ook na schade herstel hebben wij 1 sticker opnieuw geplakt en zag de auto er weer top uit.