Otazu

briljante samenwerking met glinstering

Rodrigo Otazu is hét sieradenmerk dat wereldwijd bekend is, altijd opvalt en vanwege overtuiging levenslang garantie biedt!
Met de nieuwe webshop probeert Rodrigo Otazu hun bezoekers een betere en duidelijkere klantbeleving te geven. Grotere afbeeldingen en een beter en makkelijker beheer zorgen ervoor dat de nieuwe collecties er nog sneller op komen, te kopen zijn en te bekijken zijn in 4 verschillende talen. Ook aan de achterzijde is er voor Rodrigo Otazu veel veranderd. Denk aan; koppeling met voorraadbeheer en boekhouding maar ook aan een eigen B2B portal.

een marketinggerichte webshop in meerdere talen

De webshop van Rodrigo Otazu is gemaakt in 4 talen. Het merk is al jaren wereldwijd bekend en bezoekers van over de hele wereld moeten dan ook de mogelijkheid hebben om in hun gewenste taal te kunnen bestellen. De webshop bied de mogelijkheid om zowel pagina’s als producten in meerdere talen aan te bieden. Een pagina niet in een andere taal aanbieden? Ook dat is mogelijk. Naast de meerdere talen is er in de website de mogelijkheid voor het aanmaken van kortingcodes in bulk voor bijvoorbeeld affiliate marketing.

diverse extra koppelingen, modules en mogelijkheden

  • B2B portaal waarbij partners kunnen inloggen en hun producttarieven zien.
  • Koppeling met Exact Handel zodat webshop, boekhouding en voorraad gelijk lopen.
  • Module om klanten de mogelijkheid te bieden om een product te laten graveren.
  • Taalmodule voor 4 talen.
  • Koppeling met Mailchimp en Bulk aanmaken van kortingscodes (incl. export naar csv) voor affiliate marketing.