ALLCLOUD Services

in de wolken met het eindresultaat

ALLCLOUD is de Oer-Hollandse Cloud werkplek provider. Met als missie om een einde te maken aan de complexiteit binnen de ICT. Iedere dag proberen zij hun diensten voor Ondernemend Nederland verder te vereenvoudigen.

 

Logo Allcloud Services

Voor ALLCLOUD Services mochten wij het logo ontwerpen. Het verhaal achter het logo is dat de vierkantjes in verschillende formaten gezamenlijk een cloud vormen maar individueel symbool staan voor de beeldschermen van verschillende devices, de partners maar ook een netwerk vormen. De ‘A’ is een pijl omhoog omdat dit de richting is waar ALLCLOUD zijn partners naar stuurt maar is ook een icoon op zich. De felle oranje kleur vertegenwoordigt natuurlijk het Oer-Hollandse gevoel waar ALLCLOUD voor staat!

Maatwerk website

Na het realiseren van het logo zijn we aan de slag gegaan met de website van ALLCLOUD services. Hiervoor ontwikkelde we na het webdesign gemaakt te hebben de back- en frontend incl. uniek custom made uitgebreid offerteformulier. De website bevat natuurlijk de kenmerkende oranje kleur en de specifieke eigen iconen. Bekijk de website op allcloud.nl.

Nu al iconisch

Voor ALLCLOUD services mocht Kop Digitaal naast het logo ook vele iconen ontwerpen, voor alle services en de hoofdiconen van de hoofddiensten. Deze iconen kunnen in diverse uitingen gebruikt worden. Denk hierbij aan; social media, drukwerk, op de website, direct mailings enz.

We Made It Allcloud

Om de huisstijl van ALLCLOUD compleet te maken ontwierpen wij ook diverse drukwerk uitingen. Van ontwerp tot realisatie is door ons geregeld. Denk hierbij aan visitekaartjes, prijslijsten, briefpapier maar ook uitingen voor digitaal gebruik zoals passende e-mailhandtekeningen, interactieve brochures en een huisstijl handboek.