black friday

Is het al geregeld?

Black Friday is chaos en drukte alom. Het assortiment moet op orde zijn, de voorraad gecontroleerd en de acties bedacht. Maar hoe worden klanten op de hoogte gebracht van de acties? Veel bedrijven zijn hier niet goed in, beginnen te laat of hebben de kennis niet in huis om het maximale uit de campagne te halen. Kop Digitaal is het antwoord!

Wij staan klaar om alles tot in de puntjes te regelen zodat alles goed scoort tijdens en na Black Friday!

Klik op de afbeelding om het te laten regelen of bel 073 – 689 6260

Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam(Vereist)
Een paar jaar geleden een klein dingetje aan laten passen aan onze oude site, inmiddels 2 nieuwe sites laten bouwen en worden al onze reclame uitingen gedaan door Kop Digitaal. Als je van eerlijk advies , recht door zee , korte lijntje en goede prijs kwaliteit verhouding houdt ben je hier aan het juist adres!
K&M Websites, K&M Installaties | Ammerzoden
Kop Digitaal heeft voor ons de website vor het dierenasiel in Bruchem gebouwd, super blij mee. Goed overleg, goede communicatie, goede uitleg, zelf veel inspraak. Nu nog steeds nadat hij af is goede service.
Website Dierenasiel Bommelerwaard, Dierenasiel Bommelerwaard | Bruchem
Het is altijd erg prettig samenwerken met Joël en hij denk ook echt mee en geeft ook goede ideeën en adviezen.
John, Pannenkoeken restaurant 't Wellse Veerhuis | Well
Het is altijd erg prettig samenwerken met Joël en hij denk ook echt mee en geeft ook goede ideeën en adviezen.
Lennart, Wonen & Welzijn | Ammerzoden & Kerkdriel
Kop Digitaal heeft onze website gebouwd. Onze website ziet er keurig en strak uit. Ik vind het zeer prettig samen werken met dit bedrijf. Als ik eventueel vragen heb dan worden deze vragen ook serieus genomen. Wat ik heel fijn vind is de samenwerking en het contact. Als ik Kop Digitaal email of bel krijg ik direct antwoord terug. Dit gebeurd vrij weinig tot niet bij andere bedrijven. Wat ik ook prettig vind is dat als ik graag iets wil aanpassen dat dat dan geen probleem is. Ieder idee is welkom!
Liza, Unique Living | Zaltbommel
Er is een hele mooie site gerealiseerd naar onze wens waarbij mensen onze camper kunnen huren via een online kalender.
Ellen, Camper Vacations | Hedel
Kop Digitaal heeft voor onze school CBS De Hoeksteen (Well) een prachtig nieuw logo en nieuwe site gemaakt. De samenwerking is heel prettig geweest. Snelle reacties op vragen. Duidelijke tips of aanraders vanaf hun kant, omdat zij toch vanaf een andere kant ernaar kijken dan wij. We zijn professioneel geholpen met onze wensen. Zeker een aanrader. De site en logo zijn weer heel fris vergeleken met wat we hadden. Wij zijn er heel blij mee.
Sandra, CBS De Hoeksteen | Well
Website voor onze fysiotherapie praktijken. Oude situatie twee verschillende sites. Nieuwe situatie een gezamenlijke site voor 3 vestigingen
Marco, Fysio Ammerzoden | Ammerzoden
Goede service en onze website helemaal naar onze wensen opgemaakt. Ook duidelijke uitleg. Top.
Frits, Il Caffé | Hedel
Wij van Solidgym Den Bosch zijn blij dat Kop Digitaal onze website heeft overgenomen. De problemen die zich op onze nieuwe site naar voren kwamen werden in no-time opgelost terwijl de oorspronkelijke bouwer nooit gehoor gaf aan onze vragen/opmerkingen. Joel is behalve snel ook duidelijk, eerlijk en denkt met je mee :-)
Nicole, Solidgym | Den Bosch